Арда победи категорично Локомотив (София) с 3:0 в двубой от първия кръг на

...
Арда победи категорично Локомотив (София) с 3:0 в двубой от първия кръг на
Коментари Харесай

Арда попиля Локо Сф

Арда победи категорично Локомотив (София) с 3:0 в дуел от първия кръг на плейофната група с тимовете сред седмо и десето място. Преслав Боруков (37) беше прецизен за домакините, а Станислав Иванов (44) удвои. Илия Юруков (69) постави точка на разногласието с прекрасен удар от далечна отдалеченост.

Мачът в Кърджали бе управителен от Никола Попов, като имаше огромна възможност дуелът да не се организира поради нежеланието на управлението на домакините Васимир Ел-Хатиб да бъде на ВАР. В минутите преди мача от Арда забавиха съществено оповестяването на своя стартов състав.

Само преди седмица двата тима се изправиха един против различен в последния кръг от постоянния сезон и приключиха наедно (1:1). И домакините, и " железничарите " ще търсиха наложителен триумф през днешния ден, с цел да запазят шансове за седмата позиция, която дава право на присъединяване в бараж за евротурнирите.

" Сините " към този момент са в серия от пет следващи турнирни срещи без загуба, само че записаха три равенства в последните си три мача. Локомотив (Сф) пък няма триумф към този момент пет поредни дуела в efbet Лига, в които отборът на Станислав Генчев има четири загуби.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР